GDPR och integritetspolicy

Storgatan 66, 881 31 Sollefteå

Hantering av personuppgifter

 

Vi följer GDPR - Dataskyddsförordningen som gäller från 2018-05-25.

 

Bläck Service Sverige AB tar allvarligt på våra kunders integritet och vårt fokus ligger i att alla våra

lösningar ska vara så säkra som möjligt för att skydda din privata information.

Den kundrelaterade information som lagras hos Bläck Service Sverige AB delas ej med tredje part

förutom vid avtalsbrott samt i de fall där detta föreskrivs i lagstiftning eller som ett resultat av

rättsliga åtgärder. Personuppgifter hanteras enligt PUL.

 

Vi för register över våra kunders vanliga basuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, epostadress

samt information om beställningar av produkter och abonnemangsperioder. Detta för att

kunna informera våra kunder om aktuell status på de tjänster kunden nyttjar samt delge nyheter

samt kunna fullfölja de avtal vi har med våra leverantörer av tjänster.

 

Uppgifterna sparas för att kunna bibehålla affärsrelationen.

 

Konversationer och personuppgifter som skickats via e-post sparas så länge affärsrelationen är aktiv

och sedan i upp till 5 år, detta för att förenkla kontakt med våra kunder och potentiella kunder.

Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi har lagrade om dig upp till en gång per

år. För att göra detta kontaktar du oss. Du har även rätt att begära rättning eller borttagning av dina

personuppgifter när du vill. Kontakta oss via e-post, info@mcblack.se.

 

Genom att bli kund hos oss accepterar du att vi på Bläck Service Sverige AB använder dina uppgifter

till att skicka nyhetsbrev och erbjuda nya tjänster. Vi kommer aldrig dela din e-postadress till tredje

part.

Våra kunder är i sin tur personuppgiftsansvariga för information de samlar in och lagrar i våra

tjänster.

 

Integritetspolicy

 

Ansvar för behandling av personuppgifter

 

Bläck Service Sverige AB, 556958-2017, Backsjön 221, 88192 Sollefteå, är administratör och

leverantör av tjänster som presenteras på www.mcblack.se. Vid registrering

på www.mcblack.se kommer Bläck Service Sverige AB att behandla dina personuppgifter för

att kunna tillhandahålla tjänsten. Arkivering sker enligt bokföringslagen. Registrerar du dig på vår sida

godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter.

 

När lagrar vi dina personuppgifter?

 

Vi lagrar information om kontaktpersoner för företag som nyttjar någon av våra tjänster. Vi för

register över våra kunders vanliga basuppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress

samt information om beställningar av produkter och eventuelle abonnemangsperioder. Detta för att kunna

informera våra kunder om aktuell status på de tjänster kunden nyttjar samt delge nyheter samt

kunna fullfölja de avtal vi har med våra leverantörer av tjänster.

Vi lagrar även e-mailadresser för dem som anmäler sig till vårt nyhetsbrev.

 

Varför behöver vi din information?

 

För våra kunders räkning sparar vi information om kontaktpersoner. Uppgifterna sparas för att kunna

bibehålla affärsrelationen.

Vi vill leverera en bra service och kunna erbjuda relevanta erbjudanden och intressant

information om nyheter i branschen. Personuppgifter och cookies som du ger ifrån dig hjälper oss att

personifiera din upplevelse och även leverera rätt typ av erbjudanden till dig. Det går självklart att

använda vår hemsida utan att låta oss lagra cookies på din dator.

 

Hur länge lagras din information hos oss?

 

Vi sparar dina personuppgifter så länge vi har ditt medgivande.

 

Kakor (Cookies)

 

Alla som besöker en webbplats som använder kakor måste enligt lag få information om att

webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur man kan välja bort dem.

 

Vad är Cookies?

 

En kaka är en textfil som används av webbläsaren för att ge användaren tillgång till olika funktioner

och förbättra kundupplevelsen på vår webbshop. Du kan ta bort samtliga kakor från din webbläsare.

Om du inte accepterar användandet av kakor kan du stänga av det via din webbläsares

säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång

webbplatsen försöker sätta en cookie på din dator. Vi använder två sorters kakor.

 

Följande typer av kakor används:

Den ena sorten kallas sessionskaka och den sparas tillfälligt under ditt besök på webbplatsen. Kakan

försvinner när du stänger webbläsaren. Den andra sortens kaka lagras i din dator en längre tid och

återanvänds vid ditt nästa besök på webbplatsen. Vid länkning till externa funktioner som Google

Analytics, Google AdWords, Youtube, Facebook och Instagram, så sätts kakor in från dessa

webbplatser.

 

Att ta bort Cookies i din webbläsare

 

Vill du inte tillåta lagring av cookies? Du kan närsomhelst ta bort ditt medgivande och även radera

lagrade cookies.

 

Rätten att bli glömd

 

Du kan få dina uppgifter raderade ur våra system och register. Om du vill bli glömd i nyhetsbrevet

och vårt kundregister så anmäler du det till oss på info@mcblack.se

 

Registrerar du dig på vår sida godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter

 

Våra underbiträden för behandling av personuppgifter:

• Streamcode, serverdrift och streamingtjänster, Sverige

• Microsoft, kontakt via e-post, USA

• Google, analytics och youtube, USA

 

McBläck shop